Вход в личный кабинет | Регистрация на OpenDay

Політика конфіденційності

Ми розробили цю Політику конфіденційності, щоб розповісти Вам: що таке персональні дані;

Посилання в цій Політиці конфіденційності на «АКСОР ІНДАСТРІ», «ми», «нас», «наш», «нам» означають ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ОТВЕТСТННОСТЬЮ «АКСОР ІНДАСТРІ» (Код ЄДРПОУ 37806217, Юридична адреса м Дніпро, 49083, вул. Собінова, 1, фактичне місцезнаходження офісу в Україні м Дніпро, 49041, проспект Праці, 32) і AXOR INDUSTRY EU SPÓŁKA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNOSCIA, ul. PRZEMIARKI, nr 23, lok. 8, miejsc. KRAKÓW, kod 30-384, poczta KRAKÓW, kraj POLSKA.

Заява про захист персональних даних

Ми дуже серйозно ставимося до безпеки персональних даних наших користувачів (потенційних користувачів, інших осіб, які звернулися до АКСОР ІНДАСТРІ з будь-яким запитом або претензією), тому прагнемо захищати конфіденційність Ваших персональних даних. АКСОР ІНДАСТРІ зобов’язується вжити всіх необхідних заходів для запобігання зловживання Вашими персональними даними, які стають нам відомі. Ми будемо обробляти Ваші персональні дані в суворій відповідності до вимог чинного законодавства і виключно за наявності законних підстав на таку обробку.

Ми контролюємо способи збору ваших персональних даних і визначаємо цілі, для яких персональні дані використовуються АКСОР ІНДАСТРІ. Ми є «контролером даних» для цілей Генерального регламенту про захист даних ЄС 2016/679 (EU General Data Protection Regulation, далі «GDPR») та іншого застосовного європейського і національного законодавства про захист даних, а також «власником персональних даних» в розумінні Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р № 2297-VI.

Ми обробляємо Ваші персональні дані лише в разі, якщо виконано одну з умов, зазначених у статті 6 GDPR, в тому числі, але не виключно:

Ми можемо періодично оновлювати Політику конфіденційності, в тому числі якщо цього вимагає чинне законодавство. Тому ми просимо Вас відвідувати веб-сайт АКСОР ІНДАСТРІ, щоб переконатися в тому, що Ви маєте в своєму розпорядженні актуальною інформацією.

Основні поняття (терміни)

Персональні дані - це будь-яка інформація персонального характеру, яка дозволяє третій особі ідентифікувати фізичну особу (суб’єкта даних).

Особливі категорії персональних даних - це так звані «чутливі» персональні дані, які можуть завдати шкоди суб’єкту даних на роботі, в навчальному закладі, в середовищі проживання, або можуть призвести до його дискримінації в суспільстві. Наприклад, це персональні дані, які містять інформацію про расове походження, політичних або релігійних поглядах, про членство в профспілках, про стан здоров’я, сексуального життя, біометричні або генетичні дані. У термінології українського законодавства - це такі персональні дані, обробка яких несе особливий ризик для суб’єктів персональних даних.

Яке дозволяє ідентифікувати вас фізична особа - це фізична особа, яке можна прямо або побічно ідентифікувати, зокрема, за допомогою посилання на певний ідентифікатор (ім’я, прізвище, номер документа, інший ідентифікатор), або шляхом аналізу кількох елементів фізичної, генетичної, психологічної, економічної, культурної чи іншої ідентичності даного фізичної особи.

Суб’єкт персональних даних - це фізична особа, до якого відносяться персональні дані і яке з цих персональних даних можна ідентифікувати, або яке вже ідентифіковано.

Контролер персональних даних- це фізична або юридична особа, яка визначає цілі та засоби для обробки персональних даних та несе головну відповідальність за їх обробку. Контролер персональних даних є «власником персональних даних» в термінології українського законодавства.

Процесор персональних даних- це фізична або юридична особа, яка на підставі інструкцій (вказівок, розпоряджень) контролера обробляє персональні дані для контролера. Процесор персональних даних є «розпорядником персональних даних» в термінології українського законодавства.

Обробка персональних даних - це будь-яка операція або сукупність операцій, які виконуються з персональними даними або масивами персональних даних з використанням або без використання автоматичних процедур, такі як збір, запис, систематизація, структурування, збереження, зміну, впорядкування, перегляд, використання, поширення або будь-який інший вид надання доступу третім особам, в тому числі співробітникам контролера або процесора персональних даних, а також видалення.

Законодавство, що регулює обробку персональних даних

Обробка Ваших персональних даних здійснюється відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних». Обробка персональних даних користувачів, які знаходяться на території ЄС або є громадянами ЄС, регулюється, зокрема, Генеральним регламентом про захист даних ЄС 2016/679 (далі - «GDPR»). Також законодавство країн, в які ми здійснюємо поставку товарів для склопрозорих конструкцій ТМ AXOR, може встановлювати додаткові вимоги.

Цілі обробки персональних даних

АКСОР ІНДАСТРІ продає фурнітуру для виробникiв склопрозорих конструкцій ТМ AXOR, а також надає послуги післяпродажного сервісу і технічної підтримки. Нам необхідні Ваші персональні дані, для того, щоб ми могли забезпечити:

Також ми можемо розсилати Вам push-повідомлення, Facebook, Skype, Viber, WhatsApp і інші повідомлення за допомогою різних ОТТ-додатків, SMS-повідомлень, повідомлень іншого типу / способу передачі для того, щоб повідомити Вам наші новини.

Ми просимо Вас повідомляти тільки ті персональні дані, які необхідні для поставки нашого товару і надання наших послуг. У той же час, якщо Ви вирішите повідомити нам додаткові персональні дані, ми також зможемо обробити їх з необхідним рівнем захисту.

АКСОР ІНДАСТРІ не несе відповідальності за надані нам персональні дані, в тому числі - якщо дані не відповідають заданим критеріям (коли вводиться набір символів без смислового значення або з помилками / помилками, або надаються недостовiрнi / чужі ПД).

Персональні дані, які ми обробляємо

У таблиці нижче Ви можете дізнатися, які Ваші персональні дані ми обробляємо для надання Вам наших послуг:

Поставка товарів і послуг

Висновок і виконання договорів (контрактів). Післяпродажне обслуговування і технічна підтримка.

прізвище ім’я по батькові
посаду
документ, що підтверджує повноваження
копія паспорта та індивідуального податкового номера
Адреса електронної пошти
номер / а телефону
місцезнаходження: адреса, місто, країна, поштовий індекс
назва компанії, реєстраційний номер підприємства

учасникам АКЦІЇ

КОРИСТУВАЧ

прізвище ім’я по батькові
Адреса електронної пошти
номер / а телефону
пароль

МОНТАЖНИК

Крім того
місто надання послуг

ДИЛЕРИ

Крім того
назва компанії / підприємства
місцезнаходження: адреса, місто, країна, поштовий індекс салону / точки продажів
найменування виробника склопрозорих конструкцій
Для реалізації умов АКЦІЇ зазначені дилером персональні дані будуть передані зазначеному їм виробнику склопрозорих конструкцій. Тому, ДИЛЕРИ, при наданні персональних даних дають згоду на передачу цих даних вказаною ним виробнику склопрозорих конструкцій.

Час від часу ми можемо зв’язуватися з Вами для надання спеціальних пропозицій, інформації про переваги наших товарів і послуг, про акції АКСОР ІНДАСТРІ і / або партнерів, наших новин, технічного та / або сервісного обслуговування, маркетингових цілей, відправлення / отримання СМС-повідомлень,виконання умов договорів. У Вас є можливість вибрати або відмовитися від отримання таких повідомлень, вказавши свій вибір при отримання нашої розсилки. Надалі Ви зможете відписатися від рекламної розсилки в кожному електронному повідомленні, яке ми відправляємо Вам.

Крім вищевикладеного ми можемо обробляти будь-які інші персональні дані, якщо Ви їх самі добровільно надасте АКСОР ІНДАСТРІ.

Якщо зберігання Ваших персональних даних не є необхідним для надання Вам послуг і не вимагається законодавством, ми їх видалимо.

Особливі категорії даних

В ході надання Вам послуг ми не обробляємо персональні дані, за допомогою яких можна визначити Ваше фізичне або психічне здоров’я. Така інформація вважається «чутливими персональними даними» відповідно до GDPR. Ми збираємо ці персональні дані тільки в тому випадку, якщо Ви свідомо надали їх нам.

Передача Ваших персональних даних третім сторонам

Для того, щоб Ви могли користуватися нашими послугами, ми повинні передавати Ваші персональні дані третім сторонам, до яких відносяться наступні:

Державні органи

У випадках, передбачених законодавством, ми зобов’язані ділитися Вашими персональними даними з державними органами. Цими органами можуть бути податкові, правоохоронні, митні та інші органи.

Транспортно-експедиційні компанії

З метою забезпечення транспортування наших товарів деякі Ваші персональні дані ми повинні передати транспортно-експедиційним компаніям.

Митні брокери

АКСОР ІНДАСТРІ співпрацює з митними брокерами для митного оформлення наших товарів. В ході митного оформлення ми можемо передавати ваші персональні дані для оформлення товарів в рамках чинного законодавства.

інші партнери

Якщо Ви хочете отримати додаткову інформацію про компанії, яким ми можемо передавати Ваші персональні дані, пропонуємо Вам ознайомитися з їх переліком на веб-сайті АКСОР ІНДАСТРІ. Будь ласка, прийміть до відома, що цей перелік може бути неповним. Якщо Ви хочете дізнатися більше про правила обробки Ваших персональних даних нашими контрагентами, Ви також можете ознайомитися з їх політиками конфіденційності.

Технічні, організаційні та інші заходи захисту даних

З метою безпечного зберігання Ваших персональних даних ми впровадили безліч технічних і організаційних заходів, які захищають персональні дані від неавторизованої або незаконної обробки та від ненавмисної втрати, знищення або пошкодження.

АКСОР ІНДАСТРІ дотримується принцип мінімізації персональних даних. Ми обробляємо тільки ту інформацію про Вас, яка нам необхідна, або інформацію, яку Ви за своєю згодою надасте перевищенням необхідної обробки. Крім цього, ми налаштували все інтерфейси нашого веб-сайту і додатки для надання послуг так, щоб дотримувалася максимально можливу конфіденційність.

При передачі персональних даних державним органам ми завжди використовуємо найбільш безпечні і перевірені шляхи передачі таких даних.

Час обробки (зберігання) персональних даних

Ми не будемо зберігати Ваші дані довше, ніж це необхідно для виконання мети, для якої вони обробляється, або для дотримання встановлених законом вимог.
Щоб визначити відповідний період зберігання, ми визначаємо характер і категорію персональних даних, мету, для яких ми їх обробляємо, і чи можемо ми досягти цих цілей за допомогою інших засобів.

Ми також повинні враховувати періоди, для яких нам, можливо, буде потрібно зберегти Ваші персональні дані для виконання наших юридичних зобов’язань перед Вами або контролюючими органами.

Права суб’єктів персональних даних

Права суб’єктів персональних даних відповідно до законодавства України

Ми раді повідомити Вам про Ваші права щодо обробки персональних даних відповідно до законодавства України:

Інші права суб’єктів персональних даних відповідно до GDPR

Крім українського законодавства щодо захисту персональних даних, АКСОР ІНДАСТРІ уважно ставиться до забезпечення Ваших прав, встановлених GDPR.

Право на інформацію

Ми готові надавати суб’єктам даних інформацію про те, які з їхніх персональних даних ми обробляємо.

Якщо Ви захочете дізнатися, які Ваші персональні дані ми обробляємо, Ви зможете запросити цю інформацію в будь-який момент, в тому числі шляхом звернення до АКСОР ІНДАСТРІ. Перелік даних, які ми повинні Вам надати, Ви можете дізнатися в статтях 13 і 14GDPR. При цьому, при зверненні Ви повинні повідомити нам свої конкретні вимоги, щоб ми могли мати можливість на законних підставах розглянути Ваш запит і надати відповідь.

Зверніть увагу, що якщо ми не зможемо засвідчити Вашу особу при Вашому зверненні, або в разі обґрунтованих сумнівів щодо Вашої особистості, ми можемо попросити Вас надати документ, що засвідчує особу. Тільки так ми зможемо уникнути розголошення Ваших персональних даних особи, яка може видати себе за Вас.
Ми опрацюємо запити в найкоротші терміни, але в той же час просимо пам’ятати, що надати повний і законний відповідь щодо персональних даних це складний процес, який може зайняти до місяця.

Право на виправлення даних про Вас

Якщо Ви виявите, що деякі персональні дані, які ми обробляємо про Вас, є неправильними або застарілими, будь ласка, повідомте нам про це. У цьому випадку ми можемо попросити Вас надати документ, що засвідчує особу.

У деяких випадках ми не зможемо змінити Ваші персональні дані. Зокрема, таким випадком може бути, коли Ваші персональні дані вже були використані в процесі виконання договору і / або вони містяться в податковому документі, який був оформлений відповідно до податкового законодавства.

Відкликання згоди на обробку персональних даних та право на забуття

У разі, якщо АКСОР ІНДАСТРІ обробляє Ваші персональні дані на підставі згоди на обробку персональних даних (зокрема, для цілей здійснення інформаційних розсилок), подальшу обробку можна в будь-який час припинити. Досить відкликати згоду на таку обробку.
Ви також можете використовувати своє право на забуття. У випадках, передбачених в ст. 17 GDPR, АКСОР ІНДАСТРІ знищить Ваші персональні дані, які обробляє, за винятком тих персональних даних, які ми зобов’язані будемо зберегти відповідно до законодавчих вимог.
Також і в цьому випадку, з метою безпеки, АКСОР ІНДАСТРІ може стягнути з Вас надати документ, що засвідчує особу, в тому числі безпосередньо в офісі АКСОР ІНДАСТРІ.
До кого Ви можете звернутися для захисту Ваших персональних даних


Орган із захисту персональних даних в Україні

Адміністративний орган із захисту персональних даних в Україні - це Управління з питань захисту персональних даних Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини. Ви можете звертатися до нього зі скаргами або пропозиціями, якщо вважаєте, що порушені Ваші права у зв'язку з обробкою персональних даних.